Ubrzo svima na raspolaganju: Bh. virtualna asistentica Cadence omogućuje i slanje SMS poruka (VIDEO)

Haris Aščalić, programer i autor projekta “Cadence” – virtualna asistentica, je na svom YouTube kanalu objavio novi videozapis koji pokazuje kako Cadence može slati i SMS poruke u svega nekoliko sekundi.

Osim što može slati e-mailove, od sada je u mogućnosti da šalje i SMS poruke. Naime, sve što trebate je reći Cadence “pošalji sms” i ona će vas pitati u koju državu, na koji broj i poruku koju želite poslati. I nakon svega 10ak sekundi poruka će doći na dati broj. Ova opcija je trenutno programirana za nekoliko država svijeta, među kojima je i BiH. Ubrzo će biti dostupna i za čitav svijet.

Osim toga, Aščalić želi programirati Cadence da može obavijestiti korisnika kada je i van kuće o tome šta se događa na korisnikovom PC-u, internetu i dr., i to sve putem SMS poruke.  “Ne moramo biti ni povezani na internet kada smo van kuće, Cadence nas može obavijestiti o svemu što želimo”, govori Haris.

Znanstvenici kažu da će umjetna inteligencija u 2016. godini doživjeti veliki skok, pa će tako ova godina i za Harisa biti velika. “Radim sve sam, imam dosta novih ideja za Cadence. Ona polako osvaja internet, a velika baza podataka se svakodnevno širi”, dodaje Haris.

Svakako pogledajte u videu ispod kako Cadence šalje SMS poruke:

https://www.youtube.com/watch?v=3x1_2BodhMw

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx