Bajtbox logo H90

Ubisoft poručuje da je Avatar spreman za izlazak

Predstavljen prvi put na E3 2021, Avatar: Frontiers of Pandora je igra otvorenog svijeta u žanru akcije i avanture smještena u izmišljeni svijet Avatar univerzuma Jamesa Camerona. Igra će voditi igrače kroz potpuno novo područje poznato kao zapadna granica Pandore, proširujući tako svijet Avatara izvan filmske priče. S obzirom na uspjeh Avatar filmova koji održava interes publike, igrači s nestrpljenjem očekuju da konačno mogu doživjeti igru.

Ubisoft je čestitao razvojnom studiju Massive Entertainment putem objave u kojoj potvrđuju da je Avatar: Frontiers of Pandora službeno dovršen. Igra se razvijala neko vrijeme, a glasine sugeriraju da je studio počeo s projektom već 2017. godine, a prethodno je najavio originalni izlazak planiran za 2022. godinu

.Očekivanje igrača je postepeno raslo pred službenim lansiranjem igre, a potvrđene su neke uzbudljive značajke za Avatar: Frontiers of Pandora. Igra pruža pogled iz prvog lica, omogućavajući igračima preuzimanje uloge siročeta Na’vi – jednog od ikoničnih plavih bića Avatar univerzuma. Igrači će biti zaduženi za borbu protiv ekološke eksploatacije Zapadne granice u zasebnoj priči s koja nema vidnih točaka sa radnjom iz filma.

Avatar: Frontiers of Pandora dolazi na PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC 7. prosinca, predstavljajući prvu stvarnu next-gen igru Ubisofta koja će potpuno izbjeći konzole prethodne generacije. Ova igra, koja je često uspoređivana s Far Cry postavljenim na Pandoru, istaknut će se visokotehnološkim značajkama zahvaljujući najnovijoj verziji Snowdrop enginea. Hoće li možda čak nadmašiti Far Cry i donijeti nešto sasvim novo, brzo ćemo saznati.

IZVOR/SOURCE

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx