Bajtbox logo H90

Tvorci Dishonoreda najavili da rade na Blade igri

Arkane Lyon, tvorci igara Dishonored i Deathloop, trenutno rade na novoj Blade igri, koja će biti namijenjena solo igranju. Prije dodjele nagrada The Game Awards 2023, kružile su glasine o tome što bi Arkane mogao predstaviti. Mnogi su očekivali da će najaviti Dishonored 3, no umjesto toga su iznenadili najavom Bladea.

Igra se preporučuje samo za zrelu publiku, što znači da će biti krvi do koljena i igrat će se iz trećeg lica , što je iznenađenje jer je Arkane do sada uglavnom radio igre iz prvog lica. Igra će imati originalnu priču i događat će se u Parizu koji je krcat vampirima. Još nije potvrđeno hoće li igra biti ekskluzivna za Xbox ili će biti dostupna i na drugim platformama.

Ako Blade bude ekskluzivan za Xbox, to bi značilo da će i Xbox i PlayStation imati svoje ekskluzivne igre temeljene na likovima Marvela. Odluka da se ne spomene Game Pass ili Xbox u najavi igre Blade ostavlja mogućnost da će igra biti dostupna i na drugim konzolama, iako je studio koji izdaje igru, Bethesda, u vlasništvu Xboxa.

Zanimljivo je da Arkane ponovno radi igru s vampirima, iako su imali negativno iskustvo s igrom Redfall. Blade kao igra iz trećeg lica može predstavljati rizik, ali čini se da studio vjeruje u njezin potencijal. U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti što nam donosi Blade.

IZVOR/SOURCE

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx