Trebate pauzu na poslu? Isprobajte ovaj Windows update trik

Mnogi od nas rade previše i očajnički trebaju pauzu na poslu. Ipak, onaj mrzovoljni šef koji uvijek sve prati je tu i ne možete se više izvlačiti na puš pauzu ili stanku za kavu? Ova stranica vam nudi zanimljivo rješenje.

Nedavo je X korisnik Matty McTech podijelio profesionalni alat za “neradnike”i šaljivdžije. White Screen je praktična web stranica koja posjetiteljima omogućuje prikaz preko cijelog zaslona s nizom statičnih boja, što može biti korisno u raznim scenarijima. Imate čak i opciju odrediti točnu rezoluciju piksela za savršeno pristajanje. Međutim, prava zabava nalazi se u kategoriji lažnog ažuriranja zaslona.

Lažni plavi ekran smrti, koji izgleda dosta (ali ne identično) stvarnom mogao bi uzrokovati mnogo glavobolja žrtvama koje ništa ne sumnjaju, posebno među onima koji nisu tehnički potkovani. Lažni zasloni za ažuriranje OS-a još su varljiviji i mogli bi kupiti nešto slobodnog vremena zaposlenicima koji su dovoljno hrabri da ih isprobaju.

Zasloni za lažno ažuriranje omogućuju vam da odredite vrijeme izvođenja prije pokretanja, a možete čak postaviti i prilagođeni postotak pokretanja kako biste poboljšali prijevaru. To je stvar koju ne biste željeli koristiti redovito, ali za povremenu dodatnu pauzu vjerojatno bi zavarala većinu suradnika i nadređenih koji nisu IT tehničari.

Naravno, ovi trikovi se mogu koristiti na druge načine koji vjerojatno neće dovesti do otkaza. Zasloni mogu poslužiti kao šlag na torti na zabavi s temom tehnologije ili za dodavanje šarma prezentaciji. Filmaši bi ih čak mogli koristiti kao središnju točku scena povezanih s tehnologijom, a bili bi i dobar pozadinski materijal za streamere.

Da za kraj napomenemo – trik koristite na vlastitu odgovornost!

IZVOR

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx