Tiho predstavljen Sony Xperia Z3+

Sony Xperia Z4 je, iz razloga znanih samo Sony-u, dostupan samo u Japan, a ostatku svijeta odlučili su ga ponuditi pod drugim imenom – Sony Xperia Z3+. Nije bilo neke velike najave već je telefon predstavljen na njihovoj web-stranici. Ako im i ostatak marketinga bude ovakav teško da će Sony uspjeti s ovim modelom ostvariti veću prodaju od dosadašnje.

Radi se o manjoj nadogradnji na postojeći Xperia Z3 model. Novost je novi procesor (Snapdragon 810 u odnosu na stariji Snapdragon 801), više interne memorije (32 GB), sitne izjene u dizajnu (položaj zvučnika, usb port), prednja kamera od 5 MP i tanji profil (6.9 mm u odnosu na 7.2 mm kod Z3). Sa tanjim profilom nažalost smanjila se i baterija koja je sada 2930 mAh u odnosu na 3100 mAh kod starijeg modela, ali Sony i dalje tvrdi da baterija može izdržati 2 dana.

xperia z3+ 3Xperia z3+2

 

 

 

 

 

Ostalo je sve isto kao kod Z3 tj. 5.2 inčni ekran, 3 GB RAM-a i kamera sa senzorom od 20.7 MP. Cijena još nije poznata, ali vjerovatno ćemo je ubrzo saznati jer se dostupnost u prodaji očekuje u 6. mjesecu. Osim toga Sony je najavio da će Z3+ doći i u Dual-Sim varijanti.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx