Tele2 (Hrvatska) pustio u rad 4G mrežu

Došao je napokon i dan kada Tele2 korisnici mogu uživati u svim blagodatima 4G povezivosti. Tele2 je tako ovih dana u rad pustio 4G mrežu pa napokon možete iskorisiti ono što plaćate na smartphoneima (i ostalim uređajima) koji dolaze sa 4G podrškom. Tele2 tvrdi da sa svojom 3G mrežom pokriva 97% stanovništva, a karta dostupnosti za 4G mrežu također je dostupna i možete je vidjeti na ovome linku. Po Tele2 sa 4G pokrivaju čak 90% stanovništva.

Tele2 4G pokrivenost
Tele2 4G pokrivenost

Brzine naravno variraju ovisno o jačini signala i opterećenosti. Brzina također ovisi o tome na kojoj ste pretplati, a ako ste na bonovima nećete se baš pretjerano usrećiti zbog maksimalne brzine downloada od 10 Mbps, a uploada od 2 Mbps. Za ostale pretplatnike vrijedi ovako:

Pretplatnici tarifa mobilnog interneta: svi pretplatnici MBB tarifa L (10GB) i XL (20GB) te pretplatnici CARNet tarifa za mobilni internet imaju dostupnu maksimalnu brzinu primanja i slanja sadržaja, i to 150 Mbps za primanje i 50 Mbps za slanje sadržaja, dok pretplatnici MBB tarifa S (1GB) i M (3GB) imaju dostupnu brzinu primanja sadržaja od 42 Mbps i slanja sadržaja od 21 Mbps.

Ako mislite testirati brzinu na speedtest.net budite pažljivi jer jedno testiranje “poždere” preko 100 MB podataka. Nemojte reći da niste na vrijeme upozoreni :-).

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx