Bajtbox logo H90

Tekken 8 video najavljuje novog, starog borca!

Tekken 8 trebao bi izaći sljedeće godine, no Bandai Namco se ne štedi u vidu promotivnih materijala. Već su nam dali nekolicinu najava od koji su i promo videa novih, kao i povratak starih boraca. Paul Phoenix je dobio potvrdu povratka u igru prošli tjedan, a ovaj tjedan dobili smo potvrdu da nam se vraća dobri stari Marshall Law.

Marshall Law je Tekken-ova reinkarnacija svima poznatog Bruce Lee-a. Law je jedan od najstarijih likova ove franšize i pojavljivao se u gotovo svim igrama serijala (u trećem nastavku zamijenio ga je sin Forest Law). On je vlasnik restorana i dojo-a, koji kao i svi likovi ove igre ima svoje razloge nastupanja na smrtonosnom turniru, zvan Iron Fist ili ti Tekken.

IZVOR/SOURCE

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx