Teaser otkriva još malo dizajna nadolazećeg Zopo Speed 8 telefona sa Helio X20 procesorom

Zopo je jedna od rijetkih kompanija koja “leakovima” pristupa na potpuno drugačiji način. Umjesto da saznamo informacije na klasičan način tj. nekakav portal objavi “procurene” slike nadolazećeg telefona Zopo voli sam rješavati stvari. Tako su nedavno objavili točan datum i vrijeme predstavljanja njihovog nadolazećeg Speed 8 flagship telefona zajedno sa fotografijom gornje strane uređaja.

Danas su nas počastili još jednim teaserom koji nam otkriva djelić prednje strane Speed-a 8. Dizajn će očito biti malo drugačiji od Speed 7, a jasno se vidi i zvučnik sa donje strane uređaja. Možemo li očekivati dva prednja zvučnika?  U međuvremenu smo također saznali i da će Zopo Speed 8 biti opremljen sa 4 GB RAM-a  i 3600 mAh baterijom. Ono malo što do sada znamo djeluje fantastično a cijena će najviše presuditi o tome koliko kompetitivan će biti. Nadajmo se tradicionalno nižoj cijenu u odnosu na veće proizvođače.

zopo speed 8 teaser 2

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx