Tablet za ekstremne uvjete – Dell predstavio Latitude 12 Rugged Tablet

Dell već neko vrijeme širi svoj portfolio sa raznim uređajima za ekstremne uvjete. Već imamo Latitude 12 Rugged Extreme laptop, Latitude 14 Rugged Extreme laptop i Latitude 14 Rugged laptop, a tu je sada i Latitude 12 Rugged tablet. U svakom slučaju nebi im bilo loše da malo porade na skraćivanju ovih imena, ali vratimo se tabletu.

Dizajniran je primarno za vojsku, spasilačke timove, avanturiste, industrijske radnike itd.  Ako je vjerovati Dell-u voda, prašina i pijesak ne predstavljaju mu nikakav problem, a može podnijeti i padove sa visine od 1,2 m i temperature od -29 C do 62 C. Što se specifikacija tiče tu su:

  • Intel Core-M procesor pete generacije
  • 11,6 inčni zaslon 1366 x 768 rezolucije
  • 512 GB SSD disk
  • WiFi, GPS (opcionalno i 3G podrška)
  • 12 h trajanje baterije
  • Windows 8.1

dell-latitude-rugged-a1

Dell će uz tablet nuditi i opcionalnu tipkovnicu sa pozadinskim osvjetljenjem. Zaslon je superosjetljivi i biti će moguće koristiti ga dok nosite rukavice. Izlazak se očekuje krajem ovog mjeseca u SAD-u, a tada će i cijena biti objavljena. Hoće li tablet biti dostupan na ostalim tržištima još nije poznato.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx