Sve je izglednije da će LG G5 imati uklonjivi donji dio, ali i da neće biti jedini LG flagship u ovoj godini!

LG G5 bio je misterij dugo vremena, a onda su odjednom u zadnje vrijeme počele navirati razne glasine i renderi. Unatrag nekoliko tjedana Evan Blass je na Venture Beat-u objavio prve glasine o uklonjivom donjem dijelu, a kasnije su CNET Korea napravili prvi render baziran na tim glasinama. Na našoj stranici ste ga već imali prilike vidjeti, a riječe je o renderu ispod.

Stariji leak koji je pokazivao dizajn sa uklonjivim donjim dijelom.

Danas je i TheVerge objavio da su im njihovi izvori potvrdili da će LG G5 imati uklonjiv donji dio (na TheVerge-u ga zovu accessory slot – tj. slot za dodatke) iako nisu mogli potvrditi njegovu svrhu. Render je sugerirao da će tako biti moguće mijenjati bateriju ali to ne mora biti slučaj. Ostale detalje koji se razlikuju u odnosu na prethodnika već znamo – kao pomjeranje tipki za glasnoću na bokove i skener otiska prsta na stražnjoj strani.

LG G5 navodno će biti radikalni redizajn G serije i ni po čemu ne bi trebao podjećati na prethodnike. Činjenica da su spremni predstaviti telefon na isti dan (21.02.2016.) kada mnogi smatraju da Samsung predstavlja Galaxy S7 dovoljno govori koliko je LG uvjeren u kvalitetu ovogodišnjeg flagshipa. Do sada je predstavljanje uvijek bilo par mjeseci nakon Samsunga.

G5 neće biti jedini LG flagship u ovoj godini te kompanija navodno u drugom dijelu godine planira još jedan telefon. Nagađanja su da se radi o nasljedniku LG-a V10 ali nema nikakvih konkretnih informacija koje bi i najmanje na to upućivale. Mi moramo priznati da nas je po ovome što do sada znamo LG puno više zaintrigirao od Samsunga. Sljedeći mjesec biti će jako jako zanimljiv.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx