Bajtbox logo H90

Summer Game Fest je razočaranje! (VIDEO)

Summer Game Fest 2024 je razočaranje video

Taman kada smo se ponadali da nam stiže još fantastičnih igara prije kraja godine, Summer Game Fest 2024 je ipak ispao jedno teško razočaranje. Nije samo do igara koje su predstavljene (iako je do 80% razloga), nego i do toga kako su predstavljene, odnosno kako nisu. Sami “story” ili “cinematic” traileri koje je i AI mogao sklepati za par sati bez ikakvog gameplaya. E da, tu je i grah ubojica…

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx