STIŽU XIAOMI AUTA! Ali imaju nešto poznato… (VIDEO)

Stižu Xiaomi auta video Newsbox

Xiaomi će uskoro doslovno proizvoditi sve, od igle, do lokomotive, a njihovo prvo električno auto je već otkrilo sve svoje sočne detalje. Štoviše, netko ga je uslikao i na ulici te sam primijetio nešto nevjerojatno poznato što začudo nitko drugi ne spominje. U svakom slučaju, Xiaomi SU7 je početak nečega novog.

A kraj nečeg starog stiže na WhatsApp gdje ćete uskoro biti prisiljeni brisati sve stare razgovore, ili plaćati pa sam poprilično siguran da su na listi za odstrel već vaše bivše ljubavi ili stara prijateljstva (barem u virtualnoj formi).

Huawei je odlučio konačno krenuti u potpuno drugom smjeru kojeg najavljuju još od 2019-te godine kada su dobili nesretnu zabranu, te je potez koji su povukli blago rečeno drastičan.

Samsung već nadograđuje svoje Galaxy telefone na Android 14 i OneUI 6, a ovog tjedna je izišla i lista telefona s točnim datumima kada koji telefon dobia nadogradnju. Ipak, da je sve tako jednostavno, o tome ne bi ni snimali ovog vikenda pa ćete u videu vidjeti što se dogodilo s listom.

Uživajte u novoj epizodi Newsboxa te vam ugodan ostatak vikenda 😀

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx