Stiže li ipak sljedeće godine Galaxy S25+?

Prošle sedmice prenijeli smo jedan prilično iznenađujući izvještaj u kojem se navodi da će Samsung sljedeće godine predstaviti samo dva Galaxy S25 modela i to Samsung Galaxy S25 i Samsung Galaxy S25 Ultra. Dakle, bez Galaxy S25+ telefona. Ipak, danas na neki način dobivamo potvrdu da će ovaj telefon ipak stići.

Jedan od razloga zašto se posumnjalo da Samsung sljedeće godine neće predstaviti nasljednika Galaxy S24+ telefona jeste činjenica da su se nedavno u IMEI bazi podataka pojavili samo Galaxy S25 i Galaxy S25 Ultra, a ne i Galaxy S25+.

Svake godine se sva tri Galaxy S modela zajedno pojave u IMEI bazi podataka, a sada to nije bio slučaj sa Galaxy S25 modelima, što je dalo sumnju u moguće izostavljanje Plus modela iz Galaxy S25 serije, koja će biti predstavljena početkom sljedeće godine.

Međutim, ovih dana je uočeno da se i ovaj telefon pojavio u IMEI bazi podataka, što je pokazatelj toga da će on stići sljedeće godine. Galaxy S25+ ima broj modela SM-S936U, a ovdje se radi o američkoj verziji telefona.

Galaxy S25+ pojavio se u IMEI bazi podataka 8 dana nakon Galaxy S25 i Galaxy S25 Ultra.

Dakle, iako to još nije službeno, Samsung će sljedeće godine najvjerovatnije predstaviti tri modela u okviru Galaxy S25 serije – Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25+ i Samsung Galaxy S25 Ultra.

Još jedna od glasina u vezi Galaxy S25 serije pojavila se nedavno, a tiče se čipa. Naime, navodno će Samsung sljedeće godine Galaxy S25 seriju isporučiti, pored Snapdragon i Exynos čipa, i u verziji sa MediaTek Dimensity čipom. To bi mogao biti Dimensity 9400.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx