Stigao je “ubojica” flagship telefona! I nije sam… (VIDEO) – Newsbox S03E17

Sjećate se Redmi Turbo 3 telefona što je predstavljen prije nekih mjesec dana u Kini? E pa sada je stigao globalno i to pod “Poco” brendom. Zove se Poco F6 i ne samo da ima vrhunski hardver i jako dobru cijenu, nego ima i Pro varijantu koja donosi dodatna poboljšanja. Imamo i prve informacije o Honor 200 seriji i znamo kada će biti predstavljena globalno pa… možda Poco uskoro dobije konkurenciju?

I dok je kod telefona manje-više standardna priča, u ostatku tech svijeta bilo je mnogo zanimljivije. Dobili smo USB stick koji će trajati 200 godina, a Google se nastavlja sramotiti sa svojim Gemini AI. Ovaj put su ga integrirali u Google pretragu (trenutno samo u SAD-u) i dovoljno je da znate da preporučuje da stavite ljepilo (da, ljepilo) na Pizzu. Ostalo ćete vidjeti u novoj epizodi Newsboxa koju možete pronaći ispod.

Kupite Galaxy S24 seriju u Eronetu i dobijete gratis dvije maskice i punjač – https://www.hteronet.ba/privatni-korisnici/uredjaji-uz-pretplatu-s20?b=samsung

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx