Stigao HMD Pulse+ Business Edition sa proširenom garancijom i softverskom podrškom

HMD je krajem prošlog mjeseca predstavio Pulse seriju telefona, a sada je kompanija predstavila i HMD Pulse+ Business Edition.

Za razliku od običnog Pulse+ telefona koji je namijenjen redovnim potrošačima, Business Edition, kako mu i ime kaže, namijenjen je poslovnim korisnicima, te nudi neke dodatne pogodnosti.

Tako je garancija telefona produžena za 3 godine, dok je softverska podrška produžena na 5 godina sigurnosnih nadogradnji, ali će telefon i dalje primati samo dvije velike Android nadogradnje.

Kada je u pitanju hardverska podrška, tu su dvije opcije – Door to Door Care with DHL Express i HMD Repair Hub. Prva opcija će omogućiti korisniku da pozove DHL koji će pokupiti pokvaren telefon na bilo kojoj lokaciji u Evropi, odnijeti na servis i vratiti ga kad bude popravljen. Druga opcija nudi dijelove za telefone, kao što su baterija, priključak za punjenje, ekran itd., a koje će korisnici sami zamijeniti ako smatraju da su vješti u tome. Cijena ekrana je 40 EUR, baterija košta 20 EUR, priključak za punjenje 15 EUR, dok poklopac košta svega 3 EUR.  

Iz kompanije obećavaju da će baterija od 5000 mAh zadržati 80% originalnog kapaciteta nakon 800 ciklusa punjenja.

Telefon je napravljen u skladu sa smjernicama Android Enterprisea što uključuje sigurnost preduzeća sa biometrijskom autentifikacijom, šifriranjem i daljinskim brisanjem.

Cijena HDM Pulse+ Business Edition telefona je 200 EUR za verziju sa 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za unutrašnju pohranu, za razliku od ‘običnog’ modela koji košta 160 EUR za verziju sa 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx