Sprema se velika najava u svijetu Windowsa

Izgleda da bi se ovih dana (možda već danas) moglo dogoditi neka velika najava u svijetu Windowsa. Misli li se tu konkretno na Windows 10 Mobile teško je znati ali s obzirom na sitaciju u zadnje vrijeme dobro bi došlo nešto što će razveseliti fanove. Cijelu priču oko velike najave počeo je Daniel Rubino, prvo sa objavom na Twitteru da Windows Phone nije mrtav.

https://twitter.com/Daniel_Rubino/status/697842760527847428

Nakon toga je objavio da se sprema nešto veliko u svijetu Windowsa, ali i retweetao sliku sa @Dr_Pizza (Ars Technica) i Mary Jo Foley, uslikanu od strane Paul Thurott-a. Činjenica da su svi na jednom mjestu vjerovatno govori da je Microsoft doista pripremio nešto veliko. To su ipak najveća imena u svijetu Windows novinarstva.

Strasti je dodatno potpirio i Evan Blass (@evleaks) na Twitteru:

https://twitter.com/evleaks/status/697622663464882177

Što se sprema? Novi tablet, Surface Phone, Windowsi bez bugova (to bi stvarno bilo “mind blowing”) nitko ne zna, kao niti kada ćemo saznati. Nadajmo se da će to biti već danas.  Windows fanovi ionako već predugo čekaju na barem nekakvu dobru vijest (mi smo među njima naravno :-)).

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx