Bajtbox logo H90

Pogledajte gameplay za Spider-man 2


PlayStationov događaj završio je s velikim uspjehom dok je Insomniac predstavio iznimno zanimljivu 11-minutnu demo verziju igre Spider-Man 2 koja će biti dostupna ove godine na PS5 konzoli, a kasnije i na PC-u. Demo podsjeća na prethodnu igru Spider-Man od istih autora, prikazujući cjelovitu misiju s akcijskim borbama, taktičkim skrivanjem te intenzivnom potjerom između oba Spider-Mana i zlikovca u helikopteru.

U dugom demonstracijskom traileru za igru, prikazana je kompletna sekvenca koja započinje borbom između Petera Parkera i nasilnika koje predvodi Kraven u predgrađu Queensa. Parker sada nosi simbiotsko odijelo koje mu omogućuje korištenje novog skupa moći koje nisu bile dostupne u originalnoj igri. Peter lako obrađuje lovce, a zatim se pojavljuje opcija za trenutno prebacivanje na lik Milesa u Harlemu. Ovo potvrđuje pretpostavku da će Spider-Man 2 imati mehaniku prebacivanja likova sličnu onoj u igri GTA 5.

Demo također postavlja temelje za priču Spider-Man 2. Jedan od najstarijih negativaca Spider-Mana iz stripova, Lovac Kraven , stiže u grad nakon što je doktor Curt Connors već postao Lizard. Pete i Miles se udružuju kako bi zaštitili Connorsa, a na kraju vidimo kako Miles osjeća nelagodu zbog Peterovog sve agresivnijeg ponašanja nakon što je preuzeo Venom odijelo. Možemo samo pretpostavljati što će se dalje događati.

Iako trailer za igru Spider-Man 2 nije otkrio točan datum izlaska, fanovi PlayStationa su dobili obećanje da će igra biti dostupna na jesen. Ako igra ispuni očekivanja koja su postavljena na temelju impresivnog trailera, možemo reći da će Spider-Man 2 biti jak konkurent za naslov Igre godine.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx