Sony najavio event na prvi dan MWC-a u Barceloni

CES je došao i prošao a to znači da nam slijedi najveći sajam kada su u pitanju mobilni uređaji. Naravno mislimo na MWC (Mobile World Congress) u Barceloni, a Sony je najavio event odmah prvi dan u 8:30 h, za razliku od LG-a koji ja najavio event dan prije sajma (a vjerovatno i Samsung).

Nitko zapravo nije siguran što očekivati od Sony-a ovaj put. Bilo je puta kada su imali veće najave (Xperia Z2 – 2014.) i puta kada su imali manje (Tablet Z 2013. i 2015. – Xperia M4 Aqua 2015.) . Budući da Sony najave flagshipa uglavnom čuva za jesen tj. IFA-u (Z1, Z3 i Z5) ne bi nas čudilo da i ovaj put bude tako. Čak i pogled na glasine oko Sony telefona daje do znanja da nas ne čeka ništa specijalno. To može značiti samo dvije stvari – manja najava (npr. opet tablet) ili je Sony jako dobro pazio da ne cure informacije.

Pozivnica na Sony-ev event na MWC-u
Pozivnica na Sony-ev event na MWC-u

Pratite nas, a mi ćemo sigurno prije MWC-a saznati barem nešto o ovom Sony eventu.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx