Bajtbox logo H90

Sony izbacio video – hoće li ovako izgledati Playstation kontroleri?

Sonyjev dvominutni video ukratko je prikazao koncept PlayStation kontrolera koji nimalo ne liči na tradicionalni gamepad. Video također sadrži eklektičnu mješavinu futurističkih naprava, uključujući prozirne pametne telefone, elegantne AR naočale i leteći dron bez propelera.

Puno se toga događa u videu, ali njegov najistaknutiji aspekt je futuristički kontroler koji izgleda poput svjetlećeg prstenastog svjetla okruženog dvjema ručicama i analognim palicama sa svake strane. Zadržao je prednje tipke, ali bez srednjeg dijela, a tradicionalni D-pad i prepoznatljive PlayStation tipke – kvadrat, krug, trokut i “iks” – nisu prisutni.

Video također prikazuje zakrivljeni zaslon koji lebdi iznad konceptualnog kontrolera, prikazuje snimke igranja i čini se kao da bi to mogla biti holografska projekcija. Iako se čini da je većina videa CGI, Sony vjeruje da daje uvid u to kako bi igranje igara moglo izgledati u budućnosti.

Videozapis završava izrazom “stvorite beskonačne stvarnosti”, što sugerira da Sony zamišlja budućnost u kojoj su stvarni i virtualni svjetovi više isprepleteni nego ikad prije.

Video je dio Sonyjeve “Creative Entertainment Vision” i podijeljen je na godišnjem sastanku korporativne strategije ovog tjedna. Prikazuje Sonyjevu viziju budućnosti i gdje namjerava biti za 10 godina. Iako nije jasno radi li tvrtka već na nekim od prikazanih futurističkih naprava, Sony upozorava gledatelje da prikazani uređaji “nisu izravno povezani s bilo kojim postojećim Sonyjevim proizvodima ili uslugama”.

Za ljude koji još uvijek žive u 2024., priča se da Sony priprema osvježenje PS5 konzole, koje bi moglo biti spremno za lansiranje do kraja godine. Za ovu konzolu se očekuje da će se zvati “PS5 Pro” i priča se da bi mogla imati moćniji GPU, brži CPU, bržu memoriju i poboljšano GPU renderiranje koje je “45 posto brže” od standardnog PS5.

IZVOR

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx