Sony ipak neće praviti vlastiti mobilni čipset (SoC)

Ovih dana po blogosferi su počele kružiti glasine da Sony radi na vlastitom čipsetu za mobilne telefone. Izvor je bio poprilično nepouzdan pa mi nismo ni prenosili tu vijest, ali ako je bilo imalo sumnje više je nema – od toga ništa neće biti. CEO Sony-a Kazuo Hirai u jučerašnjem intervjuu demantirao je da rade na vlastitom SoC rješenju.

CEO Sony-a inače u zadnje vrijeme voli sam demantirati razne glasine. Tako je nedavno demantirao medijske navode o prodaji Sony-evog mobilnog odjela. Te glasine su se pojavile nakon njegove vlastite izjave da će razmisliti o “alternativnim opcijama” za Sony Mobile ukoliko ne ostvare profit u 2016. godini. Čovjek bar čisti nered za sobom.

CEO Sony-a Kazuo Hirai demantirao je navode o Sony-evom vlastitom SoC rješenju
CEO Sony-a Kazuo Hirai demantirao je navode o Sony-evom vlastitom SoC rješenju

 

U svakom slučaju niti će Sony otići toliko lako koliko neki misle, a niti prave vlastiti SoC.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx