Bajtbox logo H90

Šokantan poraz za AAA igre na telefonima! (VIDEO) – Playbox #27

Sjećate se kada je Apple tijekom predstavljanja iPhone 15 serije najavio dolazak Resident Evil 4, Resident Evil Village, Assassins Creed Mirage i Death Stranding igara na njihove telefone? E pa sve su izašle! A jedna analitička kompanija je izbacila prodajne rezultate tih igara. Ti rezultati ne samo da su slabi, nego su šokantno loši. I možda su još jedan primjer zašto (po našem skromnom mišljenju) AAA igre nemaju smisla na telefonima – osim kao tech demo.

Naravno daleko od toga da je to bila jedina vijest. Priča se o remasteru starih Assassins Creed igara, originalna Resident Evil trilogija je opet tu, a imamo i povratak nekih starih Star Wars igara. Sve to i puno više možete pronaći u novoj epizodi Playboxa ispod.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx