Sljedeće sedmice stiže nekoliko zanimljivih telefona – Evo liste

Sljedeće sedmice bit će predstavljeno nekoliko pametnih telefona. Pet kompanija je potvrdila da će tokom te sedmice predstaviti nove proizvode.

Huawei, Poco, Realme, Google i Sony će u narednih par dana predstaviti svoje uređaje. Neki će predstaviti seriju pametnih telefona, dok će neki predstaviti samo jedan uređaj. Pa pogledajmo koji će nam telefoni stići u narednim danima.

Huawei P60 serija i Huawei Mate X3

Huawei je već u Kini predstavio P60 seriju i Mate X3, ali 09.05.2023. godine slijedi globalno predstavljanje ovih uređaja. Očekivati je da će Huawei iz P60 serije globalno predstaviti samo Huawei P60 Pro, ali službene informacije još ne znamo.

Poco F5 serija

Ovo je sigurno jedna od najiščekivanijih mid-range serija koje će biti predstavljene ove godine. Poco F modeli uvijek su privlačili mnogo pažnje, pa očekivati je da će to biti slučaj i sa novom Poco F5 serijom. Treba naglasiti da će Poco F5 i Poco F5 Pro zapravo biti rebrendirani Redmi Note 12 Turbo i Redmi K60 za globalno tržište. F5 serija stići će također 09.05.2023. godine.

Realme 11 serija

Realme 11 serija bit će predstavljena 10.05.2023. godine u Kini, a stići će Realme 11, Realme 11 Pro i Realme 11 Pro+. Potonji će stići sa Dimensity 7050 čipom.

Google Pixel 7a i Pixel Fold

10.05.2023. godine, Google će predstaviti pristupačnog člana Pixel 7 serije – Pixel 7a, kao i svoj prvi sklopivi telefon – Pixel Fold.

Sony Xperia 1 V

Sony je potvrdio da će 11.05.2023. godine predstaviti novi flagship telefon – Sony Xperia 1 V, koji će se pohvaliti impresivnim specifikacijama.

IZVOR/SOURCE

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx