Slika Lumie 650 pojavila se u Kini

Nema odmora za leakere ovih dana. Nakon što smo nedavno imali priliku baciti pogled na Lumiu 850, a o hrpi drugih telefona da i ne pričamo, sada je došao red na Lumiu 650. Moramo priznati da smo malo iznenađeni pojavom svih ovih uređaja pogotovo nakon Microsoftove najave da će srezati broj modela na tržištu. Ili su se predomislili ili smo mi, zajedno sa ostatkom svijeta, krivo protumačili njihove izjave. Uglavnom evo i slike Lumie 650:

Lumia 650

Opet nam u oči upadaju veliki rubovi oko zaslona (eng. bezels) ali to i nije toliko strašno na low-end modelu. Ovako sprijeda dizajnom dosta sliči na Lumiu 640 osim donjeg dijela gdje izgleda kao da ima zvučnik. Možemo li se nadati prednjem zvučniku na Lumiji 650? Nadajmo se da ovo znači baš to. Ostale specifikacije i potencijalni datum izlaska nažalost nisu poznat iako se prvi kvartal sljedeće godine spominje kao nekakav rok. Spomenimo i da ovo nužno ne mora biti istina pa sve ove informacije uzmite sa dozom opreza.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx