Bajtbox logo H90

Sjećate li se legendarne Contre?


U rujnu je Konami najavio povratak Contra serijala svojim izvornim 2D korijenima kroz preoblikovanje originalne NES igre pod nazivom Contra: Operation Galuga. Razvijena od strane Wayforwarda, igra obuhvaća šest igrivih likova, a u novom traileru svaki od njih je detaljno predstavljen zajedno s onim što doprinose igri.

Također, trailer pruža dodatan uvid u moderniziranu run-n-gun akciju u Operaciji, koja se oslanja na klasični pristup s do četiri igrača koji surađuju kako bi uništili neprijatelje. Operacija Galuga predstavlja reinterpretaciju prve Contra igre s nizom junaka koji se suprotstavljaju terorističkoj frakciji Red Falcon, a Konami dodatno pojašnjava njihove uloge u nastavku.

Igra će predstavljati direktni nastavak na originalnu igru iz osamdesetih. U novoj avanturi ponovno ćemo vidjeti komandose Billa Rizera i Lancea Beana, a u borbi će im se pridružiti četiri nova lika: Ariana, Lucia, Stanley Ironside i robot Probotector.

Konami je naglasio da u igri neće biti uključene mikrotransakcije, te da će se igranjem skupljat in game valuta pomoću koje će se moći kupovati nova pojačanja za likove. ta pojačanja uključuju neranjivost pri ponovnom oživljavanju ili korištenje naprednijih oružja odmah pri početku same igre.

Contra: Operacija Galuga obuhvaćat će kampanju s pričom, arkadni način i izazovni mod s 30 misija. Planirano je izdanje početkom iduće godine za PlayStation i Xbox konzole, Switch i PC.

IZVOR/SOURCE

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx