Siswoo R2 je smartphone sa ugrađenim projektorom

Odavno nismo imali priliku vidjeti telefon sa ugrađenim projektorom. Ako ne računamo par jalovih pokušaja manje poznatih kineskih proizvođača jedino nam na pamet pada Samsung-ov Galaxy Beam koji je izašao još davne 2012. godine. Siswoo je pak do sada bio uglavnom poznat po neobičnim telefonima kao što je R7 Darkmoon koji dolazi sa dva ekrana – prednji LCD, a stražnji e-ink, nešto slično kao ruski YotaPhone. Iz tog razloga ne čudi nas da Siswoo R2 dolazi sa ugrađenim mini projektorom.

Siswoo R2

Kao i sa R7, sa novim  R2 ciljaju na određenu tržišnu nišu gdje nema puno konkurencije. Koliko će uspjeha to polučiti ne možemo znati ali moramo priznati da nam telefon djeluje jako zanimljivo. Nije mnogo poznato o Siswoo R2 osim da će doći sa 2.5D IPS zaslonom 1080 x 1920 rezolucije i da će imati ugrađen projektor. Gledajući slike rekli bismo da nije puno debel, možda nekih 10 mm (procjena gledajući koliko mjesta zauzima 3.5 mm utor za slušalice)  što je bila glavna zamjeraka Samsungovom pokušaju (plus čudna grba oko projektora). Predstavljanje je najavljeno na MWC-u koji počinje prekosutra pa ćemo ubrzo saznati više detalja.

Siswoo R2 projektor

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx