Sheme prikazuju nadolazeći iPhone 5SE?

Puno se slova potrošilo na “mini” iPhone i na moguće datume izlaska. Još od kada je predstavljen iPhone 6 priča se o tome ali tek odnedavno takve glasine smo malo ozbiljnije shvatili. Nakon mnogobrojnih leakova o datumima izlaska danas su napokon procurile sheme koje nam ugrubo pokazuju kako će izgledati iPhone 5SE.

Sheme je objavio Steve Hemmerstoffer (mnogima poznatiji po svom Twitter imenu @onleaks) od anonimne osobe koja je navodno umješana u Apple-ov dobavljački lanac. Jedna shema prikazuje stariji dizajn, a druga noviji. Razlika je jedino u obliku LED bljeskalice koja će sada vjerovatno biti dvotonska. Ako ima istine u ovome onda je jasno da će iPhone 5SE izgledati onako kako su prethodne glasine sugerirale – velika sličnost iPhone 6 modelima ali sa tragovima iPhone-a 5. Vidljive su i dimenzije: 123.9mm x 58.7mm x 7.6mm

Očekuje se da će Apple predstaviti iPhone 5SE 15.03.2016. (ili nekada u tom tjednu) zajedno uz iPad Air 3 i malo osvježeni Apple Watch. U nastavku pogledajte obje sheme.

 

Novija shema
Novija shema
Starija shema
Starija shema

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx