Samsungova Tizen trgovina aplikacija sada dostupna u 182 zemlje svijeta

Iako je jedini Samsungov telefon koji radi na njihovom vlastitom Tizen OS-u (Samsung Z1) dostupan samo u Bangladešu i Indiji, Samsung je trgovinu Tizen OS aplikacija odlučio učiniti dostupnom u 182 zemlje svijeta. Razlog ovog poteza je vjerovatno pokušaj da se ponudi dodatni poticaj developerima, pa da napokon masivnije počnu izbacivati aplikacije za ovaj OS. Osim toga velika je vjerojatnost da je ovaj potez priprema za lansiranje još modela koji rade na ovom OS-u, samo ovaj put u (skoro) cijelome svijetu. Trenutno će u velikoj većini ovih tržišta biti dostupne samo besplatne aplikacije, a plaćene bi trebale doći nešto kasnije.

Sve zemlje iz naše regije se također nalaze na ovome popisu.

Samsung Z1 je trenutno jedini Tizen telefon u svijetu, a riječ je o low-end modelu sa 4″ ekranom, dvojezgrenim procesorom od 1.2 GHz i 768 MB RAM-a. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li ovaj put biti i nekih flagship modela.

 

Evo i popisa svih zemalja:

Expansion-Tizen-Store-Service-Coverage-182-countries-2

 

Izvor: CNET

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx