Samsungov novi patent pokazuje telefon koji se savijanjem pretvara u tablet (i obrnuto)

Nismo sigurni koliko se oni vjerniji pratitelji tehnologije sjećaju glasina o Samsungovom navodnom telefonu koji se razvijao pod imenom “Project Valley”. Čak smo znali i navodni broj modela (SM-G929F), što je za jednu generaciju dalje od aktualnog S6 edge+. Nije to bilo toliko davno, nekada tokom 5. mjeseca ove godine, a radilo se navodno o telefonu sa savitljivim zaslonom.

Današnji patent prijavljen je baš u to vrijeme (što ne mora nužno značiti da je riječ o istom uređaju) a nosi naziv “Foldable Device And Method Of Controling The Same”. Na patentu se vidi nekoliko načina savijanja i potencijalnih interakcija ali puno detalja izgleda nedorečeno. Naravno, u patentnoj prijavi ne mora se nalaziti apsolutno svaki detalj. Kolike su šanse da ovo ugledamo ubrzo? Male, ako nas pitate. Još na tržištu nemamo ni “običnih” savitljivih telefona, a kamoli onih što se pretvaraju u tablete. U svakom slučaju lijepo je vidjeti da netko radi na tome. Evo i galerije koja pokazuje sve slike iz patentne prijave:

[Best_Wordpress_Gallery id=”50″ gal_title=”Samsungov telefon što se pretvara u tablet patent”]

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx