Samsungov AI donosi sjajnu značajku i na WhatsApp

Prije nekog vremena Samsung je najavio da će proširiti značajku Live Translate na Android aplikacije trećih strana. U to se vrijeme samo nagađalo da će te aplikacije trećih strana uključivati ​​WhatsApp , Google Meet, KakaoTalk, Telegram itd.

Sada, prema informaciji pouzdanog leakera IceUniverse , Samsung bi mogao donijeti značajku prijevoda uživo na WhatsApp. IceUniverse je dalje dodao da će se značajka proširiti na aplikacije trećih strana kao što su WhatsApp, Google Meet i WeChat.

Samsung je predstavio značajku Galaxy AI Live Translate sa Galaxy S24 serijom, lansiranom ranije ove godine. Koristeći ovu značajku, korisnici Galaxy S24 mogli su uživo prevoditi telefonske pozive u stvarnom vremenu putem AI mogućnosti na uređaju.

Značajka prijevoda uživo u stvarnom vremenu zatim je uvedena na druge podržane Samsung Galaxy uređaje s ažuriranjem One UI 6.1 . Sada, najnoviji leak sugerira da će značajka Galaxy AI Live Translate doći do WhatsAppa i drugih aplikacija koje nisu Samsungove, prenosi SammyFans

To bi pomoglo više od 2,7 milijardi aktivnih korisnika WhatsAppa diljem svijeta. Osim mobilnih operatera, ljudi koriste aplikacije trećih strana kao što su WhatsApp, WeChat i Google Meet za komunikaciju s drugima za glasovne i video razgovore.

Očekuje se da će nadolazeći Unpacked događaj, koji je zakazan za 10. srpnja u muzeju Louvre u Parizu , imati neka velika lansiranja. To uključuje lansiranje Galaxy Z Flip6, Galaxy Z Fold6 , Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra , Galaxy Ring i serije Galaxy Buds3 .

IZVOR

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx