Samsung predstavio One UI 6 Watch sa Galaxy AI funkcijama

Samsung je danas predstavio One UI 6 Watch, na kojeg donosi Galaxy AI funkcije.

Iz Samsunga navode da će Galaxy AI donijeti sveobuhvatnije uvide u zdravstvena stanja, “zajedno sa motivacijom da Vam pomogne da poboljšate svoju aktivnost i zdravlje”.

Galaxy AI će pomoći u analizi ličnih zdravstvenih stanja korisnika, a podaci će uključivati prosjek vremena spavanja, konzistentnost buđenja, aktivnost prethodnog dana, broj otkucaja srca u snu itd.

Osim novih funkcija, One UI 6 Watch donijet će i poboljšane algoritme za zdravlje, kao i naprednije alate za praćenje aktivnosti korisnika. “AI Algoritam spavanja” će biti poboljšan kako bi korisnicima pružio detaljniji uvid u san, dok će indikatori spavanja za Sleep Insights dati detaljniju i precizniju analizu kvaliteta Vašeg sna kako biste mogli stvoriti bolje navike.

Nove funkcije će stići i za različite vježbe, a nova funkcija Race upoređuje trenutne i prethodne performanse na istim rutama trčanja na otvorenom i vožnji bicikla.

Juhno Park, potpredsjednik i šef tima za planiranje proizvoda Galaxy ekosistema, naveo je da Samsung proširuje snagu Galaxy AI u svom ekosistemu, stvarajući tako mogućnosti za inteligentnije i personalizovanije korištenje uređaja ekosistema, te da je implementiranje Galaxy AI u Galaxy Watch samo početak tog procesa.

Iz južnokorejske kompanije naveli su da će One UI 6 Watch ažuriranje biti dostupno korisnicima “kasnije ove godine”. Ograničeni beta program započet će sljedećeg mjeseca, a One UI 6 Watch bit će dostupan na sljedećim Galaxy pametnim satovima:

  • Galaxy Watch4  
  • Galaxy Watch4 Classic 
  • Galaxy Watch5 
  • Galaxy Watch5 Pro 
  • Galaxy Watch6 
  • Galaxy Watch6 Classic.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx