Samsung objavio teaser video za Gear S2 pametni sat

Iako su mnogi očekivali da će Samsung na svom “Unpacked” eventu u New Yorku uz nove telefone predstaviti i novi pametni sat to se ipak nije dogodilo. Ipak pred sam kraj eventa ostavili su jedan mali teaser koji je dao naslutiti da ipak nećemo morati dugo čekati na njihov zaobljeni pametni sat. Sada su otišli korak i dalje i postavili još jedan teaser u obliku videa koji gotovo u potpunosti otkriva uređaj, a riječ je o ovome videu:

https://www.youtube.com/watch?v=nwn8qMaNoJk

Datum predstavljanja sata je 03.09.2015. na IFA-i u Berlinu. U videu jasno možemo vidjeti kakav će otprilike biti dizajn uređaja (poprilično minimalistički), ali i neke detalje koji potvrđuju prijašnje glasine da bi Gear S2 mogao imati rotirajući rub oko zaslona koji pomaže u navigaciji sučeljem. IFA nije daleko pa ako je Samsung pripremio još kakvo iznenađenje nećemo trebati dugo čekati da saznamo.

Za one koji su lijeni pogledati video (a očito nisu lijeni za čitanje)  evo i par slika sučelja iz videa:

Samsung Gear S2 sučelje izbornik
Vrlo vjerovatno prikaz glavnog izbornika
Samsung Gear S2 sučelje
Vremenska prognoza na Gear S2

 

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx