Evo gdje gledati Galaxy Unpacked 2022!

Ostalo je nešto više od 4 sata do početka Galaxy Unpacked 2022 događaja, na kojemu će Samsung predstaviti nekoliko uređaja, a naravno da će zvijezde događaja biti tri modela iz Samsung Galaxy S22 serije – Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ i Samsung Galaxy S22 Ultra. Predstavljanje će biti emitovano putem Samsungove službene web stranice, ali i preko Samsungovog službenog YouTube kanala.

O Samsung Galaxy S22 seriji do sada smo saznali gotovo sve, ali očekivati je da nas Samsung iznenadi nečime na predstavljanju danas. Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ i Samsung Galaxy S22 Ultra stići će kao direktni nasljednici prošlogodišnjih Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21+ i Samsung Galaxy S21 Ultra telefona, koji su predstavljeni na samom početku prošle godine, te u tom smislu, Samsung Galaxy S22 serija stići će nešto kasnije u odnosu na prethodnu.

Samsung Galaxy S22 trebao bi ponuditi kompaktne gabarite, i to nakon 3 godine, kada je 2019. godine lansiran Samsung Galaxy S10e, koji nije baš zabilježio značajnu popularnost. No, uvijek postoje korisnici koji vole kompaktne telefone, te će za njih Samsung Galaxy S22 sigurno biti jedna od opcija pri kupovini novog telefona.

Samsung Galaxy S22 i Galaxy S22+ imat će dizajn gotovo identičan prethodnicima, a tu prije svega mislimo na izgled modula kamera na zadnjoj strani. Za razliku od njih, Samsung Galaxy S22 Ultra donijet će drastičnu promjenu dizajna u odnosu na prethodnika, a Galaxy S22 Ultra zapravo će stići kao nasljednik Samsung Galaxy Note 20 Ultra telefona, koji je predstavljen na ljeto 2020. godine.

Pored Samsung Galaxy S22 serije pametnih telefona, Samsung će danas predstaviti i Samsung Galaxy Tab S8 seriju, a mi vas pozivamo da događaj predstavljanja zajedno ispratimo na našem portalu na linku ispod:

Pored YouTube linka, događaj predstavljanja će biti emitovan i na Samsungovoj službenoj web stranici – Samsung.com.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx