Samsung Galaxy S7 otkriven na novim slikama

Ne tako davno imali smo priliku pisati od mogućem izgledu Samsunga Galaxy S7, a čije je rendere objavio poznati leaker @Onleaks bazirajući ih na maskama koje se prave za njega. Danas  ITSKINS otišao korak dalje, uzeo te sheme i izbacio nove rendere koji bi trebali biti puno bliži stvarnosti.

S7 2

Prvo da raščistimo jednu stvar – sve je izglednije da će novi Galaxy S7 doći u čak četiri varijante. Prve su dvije manje tj. sa 5.2″ zaslonom a to su Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge. Druge dvije su Galaxy S7 + i Galaxy S7 Edge + koji bi trebali doći sa 6″ zaslonom (prije se govorilo o 5.7″ zaslonu).

S7 4

Razlike između Edge modela i “običnih” modela neće biti samo u zaslonu nego i u stražnjoj strani. Naime Edge varijante bi trebale imati potpuno ravnu stražnju stranu, a (očito) zaobljenu prednju. “Obične” varijante Galaxy-a S7 imati će ravnu prednju stranu ali lagano zaobljenu stražnju stranu. Ipak, ovo nisu službeni renderi pa ništa od ovoga ne mora biti istina. Jedino što je za sada sigurno jest da se novi Galaxy neće puno vizualno razlikovati od aktualnog modela.

S7 3

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx