Samsung Galaxy Note 6 mogao bi koristiti “S Pen” kao oslonac?

Samsungove patente često imamo priliku viđati. Samo u zadnjih nekoliko mjeseci vidjeli smo ih na desetke – od eksperimenata sa savitljivim zaslonima pa sve do jednostavnih (ali i praktičnih) kao ovaj danas. Galaxy Note telefoni ponovo su stylus vratili u život, a ne služe samo za zgodno “bockanje” nego omogućavaju i dodatnu funkcionalnost. Novi patent učiniti će ga korisnim na još jedan način – moći će poslužiti kao oslonac kada telefon želimo koristiti uspravno (npr. kada gledamo video).

S Pen oslonac

Ideja je zapravo toliko jednostavna da je genijalna. Stylus je podjeljen na dva nejednaka dijela, a kada prvi dio izvučemo iz utora dovoljno je da ga “prelomimo” na jednu stranu (dok je druga strana još unutra) i tako će poslužiti kao rudimentaran oslonac. Naravno nema nikakve garancije da ćemo ovo ugledati u Galaxy Note 6 (ili nekom drugom Samsung uređaju) ali se iskreno nadamo da hoćemo.

S Pen oslonac 1

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx