Samsung Galaxy Note 2 ipak dobija Lollipop – samo ne svugdje

Ovih dana razvila se prava trakavica oko toga da li će Android Lollipop stići na ovaj, već poprilično vremešan, model. Nakon što je Samsung originalno obećao da nadogradnja uopće nije upitna i da će s vremenom doći, pojavio se tweet sa službenog Samsung Gulf Twitter računa gdje je objavljeno da nadogradnje neće biti. Taj tweet je bio u konfliktu sa onim koji je španjolski odjel Samsunga objavio nekoliko dana prije tj. da će Lollipop ubrzo doći.

Sada se u priču uključio i danski odjel Samsunga i potvrdili su da Lollipop dolazi kod njih. Osim toga naglasili su da dostupnost nadogradnje varira od tržišta do tržišta.

samsung tweet

Teško je još znati na kojim sve tržištima možemo očekivati Lollipop, ali ovih par tweetova daje nadu da će stići i kod nas.

 

Izvor

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx