Samsung uzvraća udarac?! Galaxy M serija vraća tržište jeftinih telefona?!

Samsung Galaxy M10 M20 M30 prodaja 2 milijuna - Naslovna

Nedavno se Samsung zasluženo pohvalio da su uspjeli prodati čak 5 milijuna telefona iz Galaxy A serije u samo 70 dana koliko je prošlo od početka prodaje, a sada se hvale impresivnim brojkama i u još nižem cjenovnom rangu. Galaxy M serija, koja se sastoji od tri uređaja (Galaxy M10, Galaxy M20 i Galaxy M30) hara Indijom te se prodaje u impresivnim brojkama.

Prije čitanja, smatrate li da je Samsung u mogućnosti vratiti „izgubljeno“ mid-range i low-end tržište? Ostavite komentar ispod članka!U Indiji, gdje i dalje vrh popularnosti drže Xiaomi i njihov podbrend, Redmi, Samsung je uspio vratiti dio izgubljenog kolača. Galaxy M serija je tako doživjela prodaju od čak 2 milijuna jedinica što je impresivno, pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da ovolike brojke označavaju porast vrijednosti Samsungovih dionica u Indiji za 100%. Samsung dodaje kako im je cilj zadržati udio od 25% u svijetu industrije pametnih telefona, a serije poput Galaxy A i Galaxy M, su im pomogle da učine upravo to.

Samsung Galaxy M10 M20 M30 prodaja 2 milijuna - Slika 1

S obzirom na to da je Galaxy M serija od samih začetaka zamišljena kao linija proizvoda za tržište Indije, ne bi nas trebalo čuditi to što je Samsung uspio „ubosti“ potrebe kupaca baš toga tržišta. Rekli bismo da je ovo još i impresivnije jer je Galaxy M20 doživio i globalnu varijantu te se prodaje i na našem tržištu, no cijenom je znatno manje povoljan nego Xiaomijeva rješenja koja su samo u Redmi Note 7 seriji već uspjela prodati 10 milijuna jedinica. Što mislite o Galaxy M seriji? Smatrate li da će Samsung pokušati dodatno spustiti cijene da bude kompetentniji, ili su ljudi već počeli vjerovati brendovima poput Xiaomija? Ostavite komentar ispod članka!

Slični članci:

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Vuki

Pa ukoliko ne izađu novi Huawei modeli, do kraja godine mogu sa ovim manje – više korektnim cenama da zabeleže uspeh. Jer u tim kategorijama od 200 – 400e, Huawei je dominirao prošle godine a i početkom ove.

1
0
Pogledaj komentare ili komentirajx