Samsung donosi opciju brzog dijeljenja podataka sa telefona na sve laptope!

samsung

Samsung je ažurirao svoju internu aplikaciju za dijeljenje datoteka Quick Share za Windows kako bi radila s prijenosnim računalima koja nisu proizvođača Samsung. Aplikacija već omogućuje korisnicima Samsunga prijenos fotografija, videa i dokumenata između svojih pametnih telefona, Galaxy tableta i prijenosnih računala Galaxy Book.

Podrška za Windows računala drugih marki nudi se kao dio ažuriranja Quick Share v1.4.40 , koje je primijetio SamMobile . Međutim, ima neka ograničenja budući da službeni opis Quick Share-a glasi da će raditi samo ako vaše Windows računalo koristi Intel WiFi i Bluetooth kartice.

Kako biste podržavali aplikaciju, vaše računalo mora imati najmanje Windows 10 2004 (ili noviji), Intel Bluetooth Driver v22.50.02 i Intel WiFi Driver v22.50.07, prema opisu u Microsoft Storeu. Nema riječi o tome kada (ili ako) će biti dodana podrška za druge mrežne kartice.

Ako posjedujete Android pametni telefon i želite bežično prenijeti datoteke na Windows PC, možete koristiti alternativne metode kao što su Microsoftova Phone Link i Googleova Nearby Share . Međutim, trebali biste imati na umu da je Nearby Share za Windows trenutačno u beta verziji i radi sa 64-bitnim verzijama sustava Windows 10 i Windows 11. Također, vaš bi pametni telefon trebao pokretati Android 6.0 ili noviji.

Quick Share postoji od 2020. godine kada je prvi put predstavljen na Galaxy uređajima, a verzija aplikacije za dijeljenje datoteka za Windows stigla je 2021. godine . Slično Appleovom AirDropu, Samsung Quick Share korisnicima omogućuje dijeljenje slika i videa bez gubitka kvalitete.

IZVOR

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx