Samsung će pustiti male nadogradnje da popravi probleme s modelima koji su dobili Lollipop

Nakon što su korisnici raznih modela prijavili svakakve probleme nakon nadogradnje na Lollipop, Samsung je objavio da će na raznim uređajima pustiti mikro nadogradnje da eliminiraju najveće bugove. Možda najvidljiviji problem je loše upravljanje RAM memorijom – nakon korištenja više aplikacija  telefon se uspori i odbija pokrenuti nove aplikacije dok ne pokrenete uređaj ponovo.

Za vijest o ovoj nadogradnji zaslužan je Samsungov UK odjel koji je na twitteru odgovorio na pitanje jednog korisnika koji se zanimao za nadogradnju na Galaxy S4.

https://twitter.com/SamsungMobileUK/status/595646621108576256

Podsjetimo, i Galaxy S6 je patio od lošeg upravljanja RAM memorijom ali je to nedavno riješeno mikro nadogradnjom. Nije poznato koliko će vlasnici ostalih modela morati čekati da nadogradnja stigne i do njih.

 

Izvor: Twitter preko GSMArena

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx