Samsung će buduće jeftinije telefone počastiti sa više premium mogućnosti

Ako ne brojimo razne kineske proizvođače, za Samsung sigurno možemo reći da je kralj low-end i mid-range telefona. Nije toliko stvar u njihovoj kvaliteti ili brzini jer, budimo realni, mnogi njihovi jeftiniji modeli su daleko od toga, ali su dostupni praktično svugdje. Gotovo da u bilo kojoj nasumičnoj trgovini uz žvakaće gume možete kupiti i Samsung telefon, ili se barem nama tako čini.

Sudeći po jednom izvoru iz Južne Koreje Samsung planira učiniti svoje low-end i mid-range modele još primamljivijim tako što će u gotovo svim nadolazećim mid-range, pa i low-end, modelima stavljati skener otiska prsta i omogućiti korištenje Samsung Pay-a. To naravno ne podrazumijeva onaj “ekstremni” low-end segment. Kada uzmemo u obzir tržišni udio Samsung telefona to je potencijalno velika publika koja bi mogla koristiti Samsung Pay. Zašto Samsung ovo radi? Vjerovatno radi neumoljive konkurencije iz Kine koja uspjeva natrpati gotovo nevjerovatne komponente u odlično izrađene uređaje.  Koliko će im ova taktika uspjeti ostaje za vidjeti.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx