Sada možete isprobati Cortanu na Androidu

Na internetu je procurila instalacijska datoteka beta verzije Cortane za Android. Za one koje nisu upućeni, riječ je o virtalnoj asisstentici/asistentu  koju pomoću glasovnih naredba možete pitati određene informacije, postavljati podsjetnike itd. Za razliku od Google Now Cortana je malo razgovorljivija pa vjerujemo kako će uveseliti dosta korisnika Android telefona.  Zasad podržava samo engleski  i kineski jezik, ali s vremenom će dobiti podršku i za više jezika.

Cortanino mišljenje o Google Now
Cortanino mišljenje o Google Now

Budući da aplikaciju ne možete instalirati s trgovine morati ćete se pobrinuti da na vašem Android telefonu imate omogućeno instaliranje aplikacija sa nepoznatih izvora (Postavke -> Sigurnost), a preuzeti i instalirati je možete klikom na jedan od izvornih linkova.

 

Izvor 1 (Mega), Izvor 2 (APKMirror)

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx