Sada je konačno kraj za Nokia telefone! (VIDEO) – Newsbox S03E01

Newsbox sezona 3

Nakon mjesec dana pauze Newsbox se vraća! I odmah u prvoj epizodi treće sezone imamo dvije velike vijesti koje dobro oslikavaju stanje na tržištu. Jedna se odnosi na HMD Global koji izgleda neće produžiti licencu na Nokia ime. Štoviše, najavili su vlastiti brend. To ukratko znači da će, nakon duge i teške smrti, Nokia logo zauvijek nestati s pametnih telefona. 

Druga velika vijest vezana je za brend koji je na u nekoj mjeri zaslužan što je Nokia završila tu gdje jest. Apple je naime u 2023. godini konačno prestigao Samsung kada je u pitanju isporuka telefona. Iako to djeluje kao velika pobjeda za Apple, istina je da ova priča zapravo ima više veze sa Samsungom. Vidjeti ćete i zašto.

Za ljubitelje povoljnih telefona tu je Realme 12 serija koja izgleda atraktivnije nego što to ima pravo biti za tu cijenu, a za one kojima nikada dosta Bajtboxa imamo novih super vijesti. Naime Bajtbox Gaming kanal je od sada službeno aktivan. A osim što dva puta tjedno možete uživati u raznim top listama i sličnim klipovima, tu je i potpuno novi serijal sličan Newsboxu. Zove se Playbox, tema su igre i gaming industrija i također planiramo izbacivati dvije epizode tjedno.

Ne brinite to ne znači da će biti manje sadržaja na glavnom kanalu. Zapravo vjerojatno će ga biti više jer smo proširili tim, a ako bude sve u redu, kasnije tijekom godine još ga dodatno proširimo. A sada dosta čitanja… prva epizoda treće sezone Newsboxa vas čeka ispod.

Kupite Redmi Note 13 u Eronetu i dobijete besplatne Redmi Buds 4 Lite slušalice – https://www.hteronet.ba/privatni-korisnici/uredjaji-uz-pretplatu-s20?b=xiaomi

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx