S ovim će vas cijeli svijet razumjeti! Vasco Translator V4 (VIDEO)

Ako ste ikada gledali ZF filmove, pogotovo one smještene u svemiru, onda ste sigurno primijetili da se tu i tamo pojavi tzv. “univerzalni prevoditelj”. Tako bi naši junaci, putujući po drugim planetima, uz pomoć tog uređaja na jednostavan način komunicirali s raznim izvanzemaljcima. Zašto vam to govorim? Zato što na testu prvi put imamo jedan univerzalni prevoditelj! I dok vam ne mogu garantirati da ćete pričati s vanzemaljcima na drugim planetima, mogu vam s velikom sigurnošću reći da ćete razumjeti većinu jezika na ovom planetu. U čemu je ovdje fora kada već imamo telefone na koje možemo instalirati Google Translate?

Vasco Translator V4 je uređaj koji jednom kupite i onda zaboravite na sve muke oko prevođenja kada idete na putovanje. Kako? Jer ima internet u skoro cijelom svijetu i jer podržava čak 108 različitih jezika. I ne samo to, nego taj internet imate zauvijek. I tu nije kraj! Ovdje nema ovdje pretplata ili nekih drugih skrivenih troškova. Platite uređaj jednom i to je to. “Trik” je u posebnoj SIM kartici koja ima svjetski roaming, i služi samo za potrebe prevođenja teksta. Doduše može se koristiti i za vječno besplatno dopisivanje, pa čak i slanje fotografija, ali naravno uz određene kompromise. 

Pri tome je bitno napomenuti da je sam uređaj vrlo kompaktan i jako kvalitetno napravljen. Ima 5” ekran osjetljiv na dodir i rugged kućište koje otporno na prskanje vode i udarce. Čak je jako lagan – svega 134 grama! Softversku osnovu pak čini jako modificirana verzija Androida. Do te mjere da zapravo i ne vidite Android. Glavni ekran prikazuje lako dostupnih pet funkcija ovog prevoditelja i to je to. Tih pet funkcija su prevođenje razgovora, prevođenje fotografija, prevođenje teksta, chat i učenje. Cijena uređaja je 389 EURA, iako možete dobiti dodatnih 5% popusta ako tijekom kupovine unesete kupon kod “Bajtbox5” (bez navodnika). Ako vam djeluje zanimljivo naša iskustva tijekom dva tjedna testiranja možete vidjeti u videu ispod.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Na istu temu...

Nema ničega! Još...

Izgleda da o ovome još nismo pisali. Ali hoćemo!

Društvene mreže

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx