Rozi Sony Xperia Z5 u prodaji od sljedećeg mjeseca

Ako ste slučajno žudili za flagship Sony telefonom u rozom boji onda imamo iznenađenje za vas. Sony je jučer službeno najavio da će Xperia Z5 biti dostupna u rozoj boji. Xperia Z5 pokazao se kao dobar uređaj iako malo previsoke cijene – 699 EUR otključan na Sony-ev stranici. Sony nije objavio kolika će biti cijena varijante u rozoj boji ali to vjerovatno znači da se neće razlikovati od ostalih boja.

Točan datum dostupnosti u prodaji također nije objavljen ali je rečeno da će to biti početkom drugog mjeseca. Pretpostavljamo da se to odnosi na sva tržišta gdje je Xperia Z5 inače dostupna.

Roza Xperia Z5 1

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx