Bajtbox logo H90

Roblox stiže na PlayStation

Roblox će uskoro konačno biti dostupan na PlayStationu. Na svojoj Roblox Developers Conference (RDC) 2023. u petak, Roblox je najavio da njegova popularna igra dolazi na PS4 i PS5 u listopadu.

Roblox , koji je besplatan za preuzimanje, već je dostupan na hrpi platformi, uključujući PC, Mac, iOS, Android i Xbox, ali nedostatak podrške za Sonyjeve konzole osjeća se kao značajna rupa u Robloxovoj liniji. Ipak, bilo je nekih naznaka da se radi na verziji za PlayStation: popis poslova za 2022. ukazivao je na to da Roblox zapošljava inženjera za PlayStation , a izvršni direktor David Baszucki nagovijestio je konferenciji u kolovozu da tvrtka gleda na izradu aplikacije za PlayStation i Nintendo Switch.

Roblox obećava da će PlayStation igrači moći pristupiti “punom katalogu Roblox iskustava,” tako da zvuči kao da ćete se moći prijaviti na svoj račun i skočiti ravno na svoja omiljena iskustva kada aplikacija bude dostupna na PS4 i PS5 .

Tvrtka je također podijelila da će aplikacija Meta Quest Roblox biti “široko dostupna” kasnije u rujnu. Roblox je objavio otvorenu beta verziju aplikacije Quest u srpnju i imala je više od milijun instaliranja u prvih pet dana nakon pokretanja. Tu su i nadogradnje koje dolaze u aplikaciju Xbox, uključujući poboljšano korisničko iskustvo i obećanje čestih ažuriranja.

IZVOR

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx