Rezultati benchmark testova za LG G4 nisu baš najsjajniji

Ekipa sa GSM Arene uspjela je izvrtiti par testova na jednom od G4 modela što je bio izložen za vrijeme LG-ovog G4 eventa.  Testovi su GeekBench 3, Antutu 5 i Kraken 1.1.

LG G4 koristi Qualcomm-ov Snapdragon 808, 64- bitni procesor koji se sastoji od 6 jezgri (Dvije Cortex A57 i četiri Cortex A53). Nakon Qualcomovog  fijaska sa Snapdragonom 810 i njegovim zagrijavanjem biti će zanimljivo vidjeti hoće li se 808-ica slično ponašati.

Iz testova se jasno vidi da G4 poprilično zaostaje za Samsungovim Galaxy S6 i njihovim Exynos procesorom. Za konačne zaključke ipak ćemo morati sačekati još testova, ali po svemu sudeći Samsung je (opet) dobio ovu rundu i teško će ga se skinuti sa trona do kraja godine i izlaska prvih modela sa Snapdragon 820 procesorom.

Evo i slika. Za još više informacije možete kliknuti i na izvorni link na GSMAreni.

LG G4 testovi

 

Izvor: GSMArena

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx