Redmi Smart TV A65 4K službeno vani – najveći model iz jeftine Redmi Smart A linije

Redmi Smart TV A65 cijena specifikacije

Podbrend kineskog Xiaomija Redmi poznat je u kao jedan od brendova koji nudi najbolji omjer uloženo-dobijeno za svoje proizvode. Brend Redmi danas je predstavio još jedan proizvod koji daje odličan omjer uloženo-dobijeno. Naime, radi se o Redmi Smart TV A65. Ovo je četvrti model iz Redmi Smart A serije, a kakve specifikacije donosi i za koju cijenu saznajte u nastavku članka…

Redmi Smart TV A65 4K dolazi sa poprilično tankim okvirima oko ekrana. Najviše ih ima pri dnu ekrana, gdje je u centralnom dijelu ispisan naziv brenda Redmi. Radi se zapravo o 65-inčnom ekranu koji ima 4K rezoluciju. Ovaj pametni televizor je sada i najveći model iz Redmi Smart A serije, a prije njega su predstavljeni Redmi Smart TV A55, Redmi Smart TV A50 i Redmi Smart TV A32. Ovaj ekran od 65“ dolazi sa podrškom za HDR, a opremljen je i Xiaomijevim audio algoritmom te podržava DTS dekodiranje. Televizor dolazi sa dvostrukim zvučnicima visoke snage.

Redmi Smart TV A65 cijena specifikacije

Ovaj pametni televizor pokreće četverojezgreni A53 procesor koji je uparen sa 1,5 GB radne memorije (RAM-a) i 8 GB prostora za unutrašnju pohranu (ROM).

Kada je, pak, riječ o priključcima i ulazima, odnosno izlazima, ovaj pametni televizor dolazi sa HDMI, USB, mrežnim, antenskim, AV i S / PDIF priključcima, odnosno izlazima i ulazima.

Cijena Redmi Smart TV A65 je 2599 Kineskih yuana, a što je oko 386 Američkih dolara. Ovaj je pametni televizor već dostupan za kupovinu u Kini, a nije poznato hoće li ugledati svjetlo dana i na globalnom tržištu, za šta, ipak, postoji mala vjerovatnoća.

Na istu temu...

Društvene mreže

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx