NIKAD VIŠE XIAOMI MIUI? Realme UI – Najbolji Android skin! (VIDEO)

Kroz nešto manje od deset godina, imao sam prilike koristiti različite verzije Androida, no moja avantura u svijet pametnih telefona je započela tvorničkim Androidom na Googleovom i Samsungovom zajedničkom djetetu – Nexus S telefonu. Od tada, do danas, razni novi proizvođači su napali scenu te su uz svoje kombinacije hardvera donijeli i nešto drukčije verzije softvera koji se nalazi nad Androidom. Do sada, posebnu pažnju smo obraćali Android skinovima proizvođača čije smo uređaje recenzirali, no ovoga puta nam je ostao jedan novi igrač u tom svijetu za istražiti. Riječ je o Realme UI, a je li to nama najbolji Android skin i koje su mu pozitivne, a koje negativne strane, saznajte u nastavku.

Naime, kako je Realme kao podbrend nastao odvajanjem od matične tvrtke Oppo, tako i Realme UI uvelike i dalje liči na Oppo Color OS s kojim dijeli i većinu trenutnog koda. Naravno, Realme se kao podbrend pokušava distancirati od nekih uobičajenih Oppovih softverskih praksi te će buduće verzije Realme UI-a vjerojatno sve manje ličiti na ColorOS, a sve više poprimati izgled tvorničkog Androida. Realme UI je trenutno u verziji 1.0 te smo ga testirali na dva uređaja, Realme 6 i Realme 6 Pro, a na oba stiže s Androidom 10.

Ako vas zanima kakve sve pozitivne i negativne strane ima RealmeUI i u kakve kategorije se najlakše dijele Android skinovi, odgledajte video do kraja te se svakako pretplatite na Bajtbox YouTube kanal za više ovakvih, ali i drukčijih videa iz svijeta pametnih telefona i tehnologije općenito.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx