Bajtbox logo H90

Razvoj video igara stiže u Mostar! Upad besplatan

Dolaskom ljetnih dana, Code Hub Mostar će sredinom lipnja još jednom postati središte razgovora o aktualnim temama. Gaming industrija postaje sve značajnija u globalnom ekonomskom pejzažu, a INTERA Tehnološki Park organizira novo izdanje seminara posvećenog ovoj temi.

**Ekosistem gaming industrije i kako ga podržati** održat će se u četvrtak, 13. lipnja 2024. s početkom u 10 sati u Code Hubu Mostar. Seminar nudi modele potpore za gaming industriju uz konkretne preporuke za funkcioniranje ekosistema gaming industrije (gamedev) s uključenim akterima, kao i prikaz rada developera u oblasti razvoja i proizvodnje videoigara.

Kroz interaktivne prezentacije dotaknut ćemo se ključnih aspekata razvoja gaming industrije, uključujući najnovije trendove, izazove i prilike na tržištu. Događaj će pružiti vrijedne uvide i preporuke za sve koji su zainteresirani za ovu brzorastuću industriju.

Ključne teme događaja:

  • Game Development Centar
  • Fotogrametrija
  • Motion Capture
  • Trendovi u industriji videoigara
  • Razvoj i proizvodnja videoigara
  • Organizacija i upravljanje timovima

Sudjelovanje je besplatno, a svi zainteresirani svoje mjesto mogu osigurati registracijom na link. Broj mjesta je ograničen, stoga vas molimo da se prijavite što ranije. Rok za prijavu je 12. lipnja 2024.

Ne propustite priliku da se povežete s istomišljenicima, proširite svoju profesionalnu mrežu i steknete dragocjena znanja i iskustva iz svijeta gaming industrije. Označite datum u kalendaru i pridružite nam se 13. lipnja u Mostaru!

Radujemo se vašem dolasku i sudjelovanju na ovom inspirativnom događaju.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx