Prvi pogled na nadolazeći Microsoft Band 2

Datum predstavljanja novih Microsoftovih (06.10.2015.) proizvoda sve je bliže, a to znači da su neizbježni razni leakovi koji će nam i prije službenog predstavljanja gotovo u potpunosti otkriti što sve možemo očekivati.

Predmet ovog najnovijeg leaka je nadolazeći Microsoft Band 2 koji je do sada bio poznat pod kodnim nazivom “Envoy”, a riječ je o renderima koji u potpunosti otkrivaju izgled uređaja. Rendere je objavila stranica MicrosoftInsider.es, a ekipa sa WindowsCentral tvrdi da su provjerili ove informacije sa vlastitim izvorima u Microsoftu i da su renderi legitimni.

Microsoft-Band-2

Ono što svakako najviše upada u oči je novi, zaobljeniji dizajn i metalni naglasci na bočnim stranama uređaja. Jedna od najvećih primjedbi na prošlogodišnji Band bio je upravo ravni zaslon zbog kojega je uređaj bio malo neugodniji za nositi od konkurentskih fitness uređaja tako da je ova promjena itekako dobrodošla. Što se softvera tiče nema još nikakvih novosti po tome pitanju iako su neke ranije glasine sugerirale da bi na Band-u 2 mogli ugledati Windows 10 IoT (Internet of Things).

Microsoft-Band-2

Za razliku od prošlogodišnjeg modela, koji je bio dostupan samo u SAD-u, Band 2 bi trebao biti dostupan na puno većem broju tržišta.

 

Izvor 1, Izvor 2

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx