Prve slike Elephone-a S3 pokazuju da možemo očekivati oku ugodan smartphone

Elephone je zadnjih mjesec danamalo usporio, pa osim povremenih teasera za Elephone P9000 nismo imali priliku vidjeti ništa drugi. Ipak mišljenja smo da su u zadnjih nekoliko mjeseci izbacili previše modela (pogledajte samo M seriju) pa je ovaj predah ipak dobro došao. Ovaj put su objavili slike nadolazećeg Elephone-a S3, a moramo priznati da djeluje jako atraktivno.

Elephone S3 3

Vidljiva je unibody metalno tijelo i jako tanak okvir oko zaslona. Elephone tvrdi da je i ovo “bezel-less” tj. da izgleda ovako kao na slikama i da neće biti notornih crnih traka oko zaslona. Osim toga još je jedino vidljiv skener otiska prsta na stražnjoj strani. Biti će dostupan u 3 boje: zlatna, srebrna i “rose gold” koju svatko koristi nakon što ju je Apple popularizirao.

Elephone S3

Drugi detalja za sada nisu poznati, a to uključuje datum izlaska, cijenu ili pak specifikacije. S serija je do sada cijenom bila slična P seriji pa očekujemo da će biti slično cijeni Elephone-a P9000, ali to je samo naše nagađanje. Nadamo se da ćemo ubrzo saznati i više detalja.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx